Remove Ads

USA 2019

De Stuiterballen in Amerika

  • 117
  • 43:11
  • 2,134 mi
  • $350
Take This Trip

Created by Stuiterballen - July 28th 2019

De Stuiterballen in Amerika!

New York, NY, US

George Washington Hotel

Dag 1 van 26 (dinsdag): Vandaag is het dan eindelijk zover. Amerika here we come! We vetrekken om 14.30 uur vanaf Schiphol met de KLM naar New York. Onze vlucht duurt 8 uur. We komen dus aan om 22.30 (Nederlandse tijd in NY). In NY is het echter een ander tijdzone (6 uur vroeger dan in NL) dus we komen aan om 16.30 uur aan. Hebben we 'm nog? We landen op John F. Kennedy International Airport in New York. Vandaar uit pakken we de taxi naar ons hotel. Ons hotel is Freehand Hand New York ->23 Lexington Avenue Gramercy New York (+1 212 475 1920). Zo nu gaat onze reis echt beginnen!

Photo of Flatiron Building
4.5

175 5th Ave, New York, NY, US

Flatiron Building

FastBook

Click to discover a
great deal!

Dag 2 van 26 (woensdag).

30 Rockefeller Plz, New York, NY, US

Top of the Rock

Dag 2 van 26 (woensdag): Het Top of the Rock observatiedek ligt op de 70ste verdieping van 30 Rockefeller Plaza. Vanaf het observatiedek heeft u een uniek uitzicht over New York. Neem de lift naar de 70ste verdieping, ontdek de drie uitkijkpunten en geniet van het 360 graden uitzicht vanaf Top of the Rock. Aan de ene kant is er een prachtig uitzicht over Central Park en aan de andere kant staat u oog in oog met het 86 verdiepingen hoge Empire State Building.

1600 Broadway, New York, NY, US

M&M's World

Dag 2 van 26 (woensdag).

Photo of Times Square
4.5

1560 Broadway @ The Crossroads of the World, New York, NY, US

Times Square

Dag 2 van 26 (woensdag): Times Square in New York is de meest bezochte plek van Manhattan. Het plein met de tientallen felle ledschermen en rare figuren, waar de meeste selfies van de stad worden gemaakt en dat je als toerist niet kunt overslaan, wordt ook wel ‘the Crossroads of the World’ genoemd.

Photo of Circle Line Cruises
4.5

83 W 42nd St, New York, NY, US

Circle Line Cruises

Dag 2 van 26 (woensdag): De Circle Line Liberty Cruise is een boottocht en duurt 60 minuten. Hiermee ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van New York in korte tijd. U vaart langs het Vrijheidsbeeld en Midtown Manhattan en andere beroemde bezienswaardigheden zoals Wall Street, Brooklyn Bridge en Battery Park. De tour begint op de Hudson River in het Westen van Manhattan bij de Circle Line terminal op Pier 83 (12thAvenue tussen 42nd en 43rd Street).

Photo of Statue of Liberty
4.5

Liberty Island, New York, NY, US

Statue of Liberty

Dag 2 van 26 (woensdag): Het Vrijheidsbeeld (Statue of Liberty) is een van de bekendste symbolen van New York. Het staat voor politieke vrijheid en democratie. Het beeld staat in de haven van New York en wordt gezien als de officieuze ingang van New York City. Het verwelkomt bezoekers van over de hele wereld. New York heeft het Vrijheidsbeeld van de inwoners van Frankrijk gekregen als geschenk voor de honderdste verjaardag van de Amerikaanse revolutie. Het Vrijheidsbeeld werd in 1886 geopend voor publiek.

357 12th Ave, New York, NY, US

Crane Creamery

Dag 2 van 26 (woensdag): Bij Crane Creamery ligt het startpunt van High Line Park. High Line Park in New York is een lang uitgestrekt park op een verhoogde treinrails midden in Manhattan. Het park loopt van Meatpacking District tot Hudson Yards en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Tijdens een wandeling door het park heeft u een geweldig uitzicht op Manhattan en de Hudson River en is een aangename afwisseling met de drukte van de straten in Manhattan.

75 9th Ave, New York, NY, US

Chelsea Market Baskets

Dag 2 van 26 (woensdag): Een heel huizenblok lang én breed; zo groot is Chelsea Market. En deze voormalige koekjesfabriek staat helemaal vol eetkraampjes. Het is zelfs een van de grootste ‘food markets’ ter wereld! Heel leuk om hier ‘s morgens even doorheen te lopen om zo allerlei lekkers voor het ontbijt te verzamelen. Of stel een picknickmand samen en eet de buit op in het 14th Street Park – het stukje Hudson River Park dat zich in het Meatpacking District bevindt.

Corner 27th Street on 5th Avenue, New York, NY, US

230 Fifth

Dag 2 van 26 (woensdag): Een heerlijke club, vooral in de zomer. U kunt er op het dak zitten en genieten van een spectaculair uitzicht op het Empire State Building. Open vanaf 16.00 uur, dus ook leuk voor een afternoon-drink.

Dag 3 van 26 (donderdag): Op deze locatie zit Coleman skatepark. de naam Coleman komt van cool man! Zo gaaf is dit skateboardpark.

Photo of Brooklyn Bridge
4.5

Brooklyn Bridge, New York, NY, US

Brooklyn Bridge

Dag 3 van 26 (donderdag): De Brooklyn Bridge werd gebouwd tussen 1869 en 1883. In mei 1883 werd de brug geopend. Het was de eerste uit staal opgetrokken brug ter wereld. De Brooklyn Bridge was in die tijd de enige verbinding tussen Manhattan en Brooklyn. Als u over de brug vanaf Brooklyn naar Manhattan loopt, heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van New York.

Photo of Dumbo
4.5

New York, NY, US

Dumbo

Dag 3 van 26 (donderdag): Mooi spot om foto's te maken van Manhattan bridge.

45 Main St, NY, US

Jane's Carousel

Dag 3 van 26 (donderdag): Jane’s Carousel in Brooklyn is een prachtige ouderwetse draaimolen in een vierkant glazen gebouw. Zo kunt u, weer of geen weer, mét of zonder kinderen, altijd een ritje maken. Ja, u leest het goed: Jane’s Carousel is een attractie voor alle leeftijden. Niemand kijkt hier vreemd op van een volwassene in de draaimolen, dus gooi eventuele schaamte overboord en take a ride – het kost slechts twee dollar. De locatie waar Jane’s Carousel zich bevindt, ook wel DUMBO genoemd (Down Under The Manhattan Bridge Overpass).

1 Water St, New York, NY, US

The River Café

Dag 3 van 26 (donderdag): Located in one of New York’s most unique settings, The River Café has become very well-known around the world as a culinary destination. Nestled riverside under the Brooklyn Bridge with sweeping views of the New York skyline and the Statue of Liberty, The River Café serves a classic New American menu using only the finest and freshest ingredients available.

60 Prospect Street, New York, NY, US

Untamed Sandwiches

Dag 3 van 26 (donderdag): Dit punt is vlakbij de trapopgang naar de Brooklyn Bridge.

Photo of New York Stock Exchange
3.6

11 Wall Street, New York, NY, US

New York Stock Exchange

Dag 3 van 26 (donderdag).

Photo of Oculus
4.5

World Trade Center Transportation Hub, New York, NY, US

Oculus

Dag 3 van 26 (donderdag).

Dag 3 van 26 (donderdag). Door alle hippe types die door SoHo struinen, krijgt u spontaan zin om zelf ook uw garderobe uit te breiden. En laat SoHo daar nou net dé wijk voor zijn. Vooral in de keienstraatjes gaan modeharten sneller kloppen. Om weer tot rust te komen gaat u naar de leukste boekwinkel van de stad, waar u de lekkerste cappuccino met scone bestelt die u in New York zult proeven: McNally Jackson. U vindt deze zaak op Prince Street, waar u, als u weer opgeladen bent, nog even verder kunt winkelen.

56 W 56th St, New York, NY, US

Unlimited Biking

Dag 4 van 26 (vrijdag): Fietsenverhuur aan de rand van Central Park. Cannondale fietsen ;-).

Zoooo.... en nu begint het gewone leven. Op naar school, hockey, werk en vooral terugkijken op een hele mooi reis!