Remove Ads

15 DGN COWBOYS EN LONGHORNS DALLAS RETOUR

  • 7
  • 14:26
  • 840 mi
  • $770
Take This Trip

Created by Travelhome - July 13th 2020

15 dagen, ca. 1250km

Startpunt: Dallas

Dag 1 - 3: Amsterdam - Dallas

Vandaag vlieg je van Amsterdam naar Dallas. Nadat je jezelf hebt opgefrist in je hotel kun je nog even lekker door de stad struinen. Na een heerlijke nacht in het hotel heb je vandaag alle tijd om Dallas te ontdekken. Een Segway tour is een leuk idee om de stad nét op een andere manier te bekijken. Je kunt meegaan met een groep, onder leiding van een ervaren gids. De gids vertelt je meer over de stad, de gebouwen en de geschiedenis. Natuurlijk breng je vandaag een bezoek aan het Sixth Floor Museum in het Dealey Plaza. Het museum leert je over de moord op President John F. Kennedy, op 22 november 1963. Naast allerlei complottheoriën vind je er attributen van de dag van de moord en wordt de impact van de moord op Kennedy geanalyseerd.

Houd je van kunst? Dan is het Dallas Arts District dé plek om naartoe te gaan. Hier vind je vele musea, zoals het Dallas Museum of Art en het Nasher Sculpture Center.

Een aanrader is de Efrogs Brewery tour. Bij deze tour ga je naar drie brouwerijen waar je speciaalbieren en cider kan proeven. Ook in de gezellige beer garden Katy Trail Icehouse kun je terecht voor een goed glas bier!

De volgende dag is het leuk om een bezoek te brengen aan het Dallas Arboretum and Botanical Gardens. Dit ligt aan de oostkant van White Rock Lake, een paar minuten van Downtown Dallas. In deze urban oase vind je prachtige tuinen en bloemen in de tuin van twee historische mansions die nog steeds op het terrein staan. Verder is de splinternieuwe George W. Bush Presidential Library en Museum een must see vandaag.

1
142mi 02h 25m

Dag 4: Wichita Falls

Afstand: 230 km

2
171mi 03h 09m
Photo of Caprock Canyons State Park
4.5

850 Caprock Canyon Park Road, Quitaque, TX, US

Caprock Canyons State Park

2

Dag 5: Caprock Canyon State Park

Afstand: 275 km

3
91mi 01h 47m
Photo of Palo Duro Canyon State Park
4.5

11450 Park Road 5, Canyon, TX, US

Palo Duro Canyon State Park

3

Dag 6 - 7: Palo Duro Canyon

Afstand: 60 km

4
115mi 01h 52m

Dag 8 - 9: Lubbock

Afstand: 185 km

5
164mi 02h 39m

Dag 10: Abilene

Afstand: 265 km

155mi 02h 33m

Dag 11 - 15: Forth Worth - Amsterdam

Vandaag vertrek je naar 'Cowtown' Fort Worth. In Dallas/Fort Worth lever je de camper in en verblijf je in een hotel. In Fort Worth draait alles om cowboys en de Texas Longhorns. Je kunt het Stockyards National Historic District gemakkelijk te voet verkennen. Er zijn vintage shops, restaurants en er is een Cowboy Hall of Fame! Bekijk hier ook het Stockyards Museum, waar je de rijke historie van de Stockyards leert kennen. In de White Elephant Saloon - music Niles City Hall, drink je heerlijke cocktails in een historische gokhal. Ook Billy Bob's Texas is leuk om te bezoeken in de avond. Er is allerlei entertainment, zoals een arcade, line-dancing lessen en demonstraties van bull riding.

Breng een bezoek aan downtown Fort Worth en de Chamber of Commerce waar President John F Kennedy een speech heeft gehouden, waarna een ongeplande speech aan het publiek volgde. Deze speech zette Fort Worth op de kaart als belangrijke historische plek.

De botanische tuinen zijn prachtig om doorheen te wandelen. Het zijn de oudste botanische tuinen van Texas. Er zijn Japanse tuinen en tropische planten te vinden.

Het Cultural District met het Modern Art Museum en de Cattle Raisers Museum is ook mooi om te bezoeken. Het is een levendige buurt, waar hippe winkels en restaurants te vinden zijn.

Ten slotte kun je een bezoekje brengen aan de Log Cabin Village. Een authentiek 19e eeuws dorp, met een smid, een schoolgebouw, smokehouse en historische huizen.

Eindig je reis met een heerlijk etentje aan Sundance Square en geniet daarna van allerlei soorten van entertainment in deze omgeving!

Op dag 14 vlieg je weer terug naar Amsterdam, waar je op dag 15 aankomt.

Afstand: 245 km